Hotel Papendal****

Hotel Papendal****

Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Aan de rand van de Veluwe en midden in de bossen gelegen, biedt Hotel Papendal als Olympisch centrum van Nederland een scala aan mogelijkheden voor al jouw bijeenkomsten. Sjaak ten Bras, Sales Manager: “Papendal levert alle voorzieningen voor zakelijke bijeenkomsten op topniveau.” Hotel Papendal beschikt over 30 zalen voor zakelijke bijeenkomsten en door de grote verscheidenheid van zalen is het geschikt voor zowel meetings vanaf vier personen tot en met events tot 2000 personen.

Website Papendal↗

Lees hieronder meer…

 • Het Olympisch centrum van Nederland
 • Groot terrein voor grotere evenementen
 • Inspirerende sprekers op het gebied van sport en voeding
 • Sjaak ten Bras
  Sjaak ten Bras
  Hotel Papendal****
  Contact opnemen
informatie

Hotel Papendal

Haal het beste uit jezelf!

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Jij ook. En daar helpen we jou graag bij. Door met je mee te denken en altijd voor je klaar te staan bijvoorbeeld. Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement. Samen leggen we de lat op het juiste niveau zodat jij bereikt wat je wilt bereiken. Vol kracht en ondernemerschap.

De zoektocht naar een unieke locatie

Een bijeenkomst organiseren doe je niet zomaar. Daar gaat heel wat voorbereidend werk aan vooraf. Als eenmaal het doel van de bijeenkomst is vastgesteld, de datum is gekozen en het aantal te verwachten gasten is ingeschat gaat de zoektocht naar de perfecte locatie van start. Ben je op zoek naar iets unieks? Wil je geïnspireerd worden? Wil je ervoor zorgen dat jouw congres niet vergeten wordt? Kies dan voor Hotel Papendal. Wij zijn uniek, inspiratievol en ervan overtuigd dat jullie ervaring #OpPapendal onvergetelijk wordt.

Het bedrijfsleven en topsport; een unieke combinatie

Nergens in Nederland komt het bedrijfsleven en de topsport zo goed samen als #OpPapendal. Net als onze sporters wil jij toch ook het allerbeste uit je bijeenkomst halen? Succesvol zijn in alles wat je doet. Presteren en motiveren. Door het uitnodigen van een sportspreker krijgt jouw bijeenkomst een dynamische & sportieve twist. Onze sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. En wij met hen. Wanneer je een dag of meerdere bij ons bent kan een sportieve break tijdens jouw bijeenkomst een uitkomst zijn. Even energie opdoen. Een clinic, recreatief of sportief, organiseren wij graag voor je.

eigenschappen

Accommodatie

Plaats Arnhem
Type locatie Exclusief, Informeel, Modern
Aantal zalen 30
Maximale capaciteit 10000
Maximale dinercapaciteit 1000
Maximale buffetcapaciteit 1000
Maximale feestcapaciteit 10000
Maximale congrescapaciteit 3500
Certificeringen Green Key Goud, vijf vergaderhamers, HACCP gecertificeerd

Faciliteiten

Bar
Zwembad
Sauna
Restaurant
Fitness ruimte
Gratis parkeren
Parkeerplaatsen betaald
Gehandicaptenvoorziening
Theater- en congrestechniek
Audiovisuele ondersteuning
Publieksbegeleiding
WiFi

Omgeving

Omgeving Bosrijk, Nabij grote uitvalswegen
Bereikbaarheid Nabij bushalte of station en grote uitvalswegen
Station 5 km (NS Station Arnhem)
Bushalte 100 m (Halte: Papendal)
locatie en route
Hotel Papendal****
Hotel Papendal****
Hotel Papendal | 30 Zalen
Bekijk Route (Google Maps)

 • Chrisie Mitchell
  Chrisie Mitchell - PA Chief People Officer bij TNT

  Het voelde echt als er even uit zijn - full of energy als je bij jullie bent.

  Goede service, mooie accommodatie, interessante rondleidingen, heerlijk eten. Kortom: alles klopte gewoon. Het voelde echt als er even uit zijn - full of energy als je bij jullie bent. Dank voor de goede zorgen!
  Bekijk deze locatie

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal