Kwaliteitswaarborging

Service partners staan voor kwaliteit

Het Convention Bureau Gelderland werkt samen met een aantal professionele service partners die bewezen hebben dat ze congres- en evenementenorganisatoren goed kunnen ondersteunen. De selectie is niet gebaseerd op branche-exclusiviteit, maar op basis van de kwaliteit die je van ons en onze partners mag verwachten:

Bewezen vakkundig

Alle aangesloten service partners hebben aantoonbare goede ervaring als leverancier of service provider bij meerdere zakelijke evenementen.

Betrouwbaar

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van het Convention Bureau Gelderland: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen; de bij het Convention Bureau Gelderland aangesloten service partners werken eerlijk en integer. En in overleg met jou kijkt het Convention Bureau over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat je de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die je mag verwachten.

Deskundig advies

Van bij het Convention Bureau Gelderland aangesloten bedrijven mag je verwachten dat je te allen tijde een deskundig advies krijgt. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar je wat mee kunt. Dat kan er toe leiden dat je met iets anders naar huis gaat dan je aanvankelijk voor ogen stond, maar dat eindresultaat hoeft niet per se duurder uit te vallen. Waar het om gaat is dat je als klant goed geholpen bent.

Afspraak = afspraak

Met onze service partners maak je duidelijke afspraken. Afspraak = afspraak. Alle relevante zaken worden voor jou op papier gezet, daar mag je van uitgaan.

Betrouwbaarheid

Partijen die met elkaar in zee gaan, doen dat uiteraard ook op basis van vertrouwen. Ook onze service partners gaan natuurlijk betrouwbaar om met hun klanten. En mochten er met jou als afnemer misverstanden ontstaan, dan is Convention Bureau Gelderland altijd bereid te bemiddelen.

  • Event services

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal