Health Valley

Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Zo’n 700 kennisinstellingen en bedrijven houden zich in deze regio bezig met gezondheidszorg en technologische innovaties. De clustering van universiteiten, zorginstellingen, bedrijven en overheden heeft tot doel om kennis uit te wisselen en gezamenlijk innovatieve projecten op te zetten. Nijmegen is het hart van de regio Health Valley.

Locaties in de omgeving van Nijmegen hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van health gerelateerde bijeenkomsten. Juist dat maakt deze regio zo geschikt is voor medische congressen, innovatiesessies en andere health bijeenkomsten. Convention Bureau Gelderland adviseert je graag in de mogelijkheden.

Netwerkorganisatie Health Valley versterkt de contacten tussen de verschillende partijen, door zo’n 30 netwerkbijeenkomsten per jaar te organiseren die te maken hebben met zorginnovatie. De netwerkorganisatie brengt partijen bij elkaar en helpt bij het vinden van de juiste partners om een innovatie versneld naar de markt te brengen. Kijk voor meer informatie op health-valley.nl.

  • Waarom Gelderland

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal