Aftellen maar! Tips voor de leukste kerstevenementen

Buiten is het koud, binnen brandt de kachel. De dagen korten, buiten wordt het donker... Klinkt dat nog als een ver-van-je-bed-show? De feestdagen zijn dichterbij dan je denkt!

Hoog tijd om je te oriënteren op de verschillende mogelijkheden voor die aanstaande kerstborrel of het jaarlijkse Oud en Nieuw feest. Mogen alle kerstclichés uit de kast of loop je juist helemaal niet warm bij de gedachte aan kerstmutsen en engelenhaar? Onderstaande locaties bieden voor ieder wat wils!

Let op: de onderstaande evenementen vonden plaats in 2019.

 

Christmas Table Game

Perfect voor de jaarlijkse kerstborrel is de gezellige Christmas Table Game van SOS Events. Tijdens dit interactieve spel krijg je allerlei opdrachten en vragen die je met je teamgenoten aan jouw tafel doorloopt. Op het grote centrale scherm kan iedereen de tussenstanden van de verschillende tafels volgen en uiteindelijk is één tafel de grote winnaar van het spel. Extra leuk: je kan het spel personaliseren met vragen over je bedrijf! SOS Events biedt nog veel meer mogelijkheden voor kerstactiviteiten, zoals een pubquiz, Casino Avond of VR-game.

Jouw evenement in kerststijl

De hele maand december staat de Expohal van de Midden Nederland Hallen volledig in het teken van winterse sferen. De gezellige foodcorners, vrolijke lichtjes en heerlijke kersthapjes zorgen ervoor dat iedereen geniet. Maak een ritje over de schaatsbaan, geniet van warme chocomel en wandel langs de sfeervolle kraampjes. Wil je nog iets extra’s aan je evenement toevoegen? Laat ‘Christmas carol singers’ de hallen opvrolijken met kerstnummers of speel oud-Hollandse spellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Shop je eigen kerstpakket

Weet je niet wat de inhoud van het jaarlijkse kerstpakket moet worden? Neem je medewerkers mee naar The Christmas Factory en shop in de fabriek van de kerstman een persoonlijk kerstpakket. De middag of avond wordt geheel culinair verzorgd en is daarmee ook de ideale eindejaarsbijeenkomst.

Kerst op Kasteel Middachten

Niets is magischer dan het bezoeken van een kasteel in de winterperiode. Pak het dit jaar eens anders aan en organiseer je bedrijfsuitje naar de kerstopenstelling van Kasteel Middachten.  Geurende kerstbomen, bloemdecoraties, brandende haardvuren, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een kleinschalige kerstmarkt en live muziek zorgen voor een ultieme kerstsfeer. Wil je het anders aanpakken? Het Kasteel verkoopt ook cadeaubonnen, zodat je medewerkers op eigen gelegenheid de kerstopenstelling of het kasteel kunnen bezoeken.

Creatieve en culinaire ideeën

Buitenpoort catering bruist van creativiteit en culinaire ideeën! Op verschillende prachtige locaties in de regio verzorgt zij voor vele evenementen de catering. Heb je nog geen inspiratie voor je kerstfeest? Buitenpoort catering denkt graag met je mee en ontwikkelt samen met jou een totaalconcept voor een onvergetelijk evenement.

Ook bij Arma Horecaverhuur kun je terecht voor de horecaverhuur voor jouw evenement. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Sluit het jaar af met je collega’s bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Het hotel biedt de keuze uit verschillende arrangementen, van een royale borrel tot een uitgebreid arrangement met een stampottenbuffet of live cooking. En boek je vóór 15 oktober 2019 een kerst- of nieuwjaarsarrangement voor minimaal 25 personen? Dan ontvang je een voucher voor een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen. Leuk om tijdens de einde- of nieuwjaarsbijeenkomst te verloten! 

Winter in het Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum heeft elk seizoen een eigen karakter. Deze winter krijg je nog de mogelijkheid om te genieten van de ‘Culinaire Tijdreis’. Een bijzondere eetbeleving voor groepen, waarbij je smaken door de eeuwen heen ontdekt. In de winterperiode biedt het Openluchtmuseum daarnaast een speciaal arrangement: ‘Winters Genieten’. Denk hierbij aan een heerlijke ontvangst met glühwein of chocomelk, een stamppottenbuffet of een winterse barbecue, de mogelijkheden zijn eindeloos. Net als voorgaande jaren is de winter in het Openluchtmuseum een bijzondere ervaring en een bron van gezelligheid! De winterperiode is van 7 december 2019 tot en met 19 januari 2020.

Sfeervol Kasteel de Vanenburg

Voor een sprookjesachtige afsluiting van het jaar kun je ook terecht bij Kasteel de Vanenburg. Ze bieden verschillende winterse arrangementen aan voor een sfeervol samenzijn met collega's. Kies voor een borrel met lekkere kazen of ga met je relaties uitgebreid dineren aan een winters gedecoreerde tafel met kandelaars en gesteven servetten. Een stoere optie is de barbecue, waarbij de chef zijn specialiteiten bereidt op de American Smoker rookoven.  

Vuurkorven bij Charme Hotel Oranjeoord

Met een gin-tonic op het nieuwe jaar proosten, terwijl je marshmallows roostert boven een vuurkorf. Zie je dat wel zitten? Kies dan voor een van de feestelijke arrangementen bij Charme Hotel Oranjeoord. Dit uit 1898 daterende hotel in Hoog Soeren was ooit nog koninklijk bezit.

Afrikaanse Braai bij Burgers' Zoo

Speciaal voor de donkere dagen voor kerst of als start van het nieuwe jaar heeft het Safari Meeting Centre een feestelijk dinerarrangement. Tijdens deze dagen is het Safari Restaurant gezellig winters aangekleed. Je gasten worden ontvangen met heerlijk ovenvers oerbrood met diverse huisgemaakte spreads. Vervolgens kunnen jullie gezellig samen grillen aan de meterslange Afrikaanse Braai. 

Meer tips & tricks:

Contact opnemen

Neem contact op met je accountmanager. Dit kan via het contactformulier. Je wordt vrijblijvend van advies voorzien over alle zakelijke mogelijkheden in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Contactformulier