Regio FoodValley - inspirerende kennisregio

De regio FoodValley rondom Ede staat binnen en buiten Nederland bekend als de agrofood kennisregio. Voedseltechnogie vormt de basis voor het belangrijkste Nederlandse exportproduct; agrofood. Met een nog steeds groeiende wereldbevolking blijft onderzoek en innovatie op het gebied van voeding essentieel. Voor deze ontwikkelingen is kennisoverdracht en uitwisseling essentieel. Dit kan onder andere middels seminars, congressen en symposia. Convention Bureau Gelderland biedt een adviserende en ondersteunende rol in de organisatie van deze evenementen. Ben je actief in de Food branche dan is Gelderland de logische bestemming voor jouw bijeenkomst.

Wie agrofood zegt, zegt FoodValley. Wageningen UR en andere kennisinstellingen werken hier nauw samen met het bedrijfsleven. De KennisAs Ede-Wageningen is het kennishart van de regio FoodValley. De ideale omgeving om kennis en ervaring uit te wisselen. De regio telt 30 conferentiecentra en 1.850 hotelbedden. Geschikt voor congressen, vergaderingen en inspiratietours. Innovatieve toepassingen van kennis in bedrijven zijn vaak hier het eerste te zien.

Convention Bureau Gelderland staat je graag bij in het vinden van de juiste partners in de organisatie van jouw bijeenkomst als het gaat om voedsel, van technologie tot marketing.


 

  • Waarom Gelderland

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal