Waarom Gelderland?

Geen anonieme kantoorpanden in Gelderland, maar duizenden hectare ongerepte zandvlaktes, eeuwenoude bossen en zuurstofrijke lucht. Gelderland barst van de plekken waar je ongestoord kunt brainstormen en met collega’s en relaties van gedachten kunt wisselen. Gelderland is een mooie en verfrissende provincie die zakelijk veel te bieden heeft. Het is niet voor niets dat Gelderland tot de top 5 van toeristische bestemmingen in Nederland behoort.

De bakens verzetten en de boel even opschudden? Dat kan nergens beter dan in Gelderland. Bij ons is een heisessie écht een heisessie. En ben je op zoek naar een prikkelende vergaderruimte of congreslocatie waar je je fantasie de vrije loop kunt laten? In Gelderland kun je vergaderen te midden van wilde dieren of tussen wereldberoemde schilderwerken. 

Gelderland is de ideale omgeving voor congressen, vergaderingen en trainingen, want:

 • Gelderland ligt centraal in Nederland;
 • Gelderland is goed bereikbaar per auto, bus, trein (met vernieuwde ov-hub Arnhem Centraal) en ligt op korte afstand van luchthavens;
 • Gelderland is dé thuisbasis van innovatie op het gebied van Food, Health, EMT en Sport;
 • Gelderlandse locaties hebben een rijke ervaring in het organiseren van bijeenkomsten;
 • Gelderland biedt een grote diversiteit in professionele locaties;
 • Gelderland biedt een inspirerende groene omgeving en mooie steden;
 • Gelderland vindt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk;
 • Gelderland biedt veel verschillende mogelijkheden tot ontspanning;
 • Al onze samenwerkende partners hebben één doel voor ogen: het succes van uw evenement.

Wat dacht je van deze vergadertips?

 • Een heisessie met 4x4 en 120 pk bij Omnivents in Valburg;
 • Een zakelijk evenement in een natuurpark met honderden apen in Apenheul;
 • Op zoek naar de bron in het Sanadome;
 • Op jacht met een boswachter in de Veluwse bossen;
 • Duurzaam en vitaal bijeenkomen bij The Green Meeting Center in Arnhem;
 • Presteren op Papendal.

Kennisregio Energie- en Milieu Technologie

De afgelopen tien jaar heeft op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem een transformatie plaatsgevonden. Steeds meer bedrijven actief in de Energie-en Milieu Technologie (EMT) zijn hier gevestigd. Door zich juist hier te vestigen kunnen ze onderling kennis overdragen en zich zo verder ontwikkelen. Kennisdeling kan onder andere middels seminars, congressen en symposia. Convention Bureau Gelderland biedt een adviserende en ondersteunende rol in de organisatie van deze evenementen. Inmiddels is Gelderland uitgegroeid tot hét Nederlandse epicentrum op het gebied van EMT. Ben je actief in de EMT branche dan is Gelderland de logische regio voor jouw bijeenkomst.

Meer over Kennisregio Energie- en Milieu Technologie

Regio FoodValley - inspirerende kennisregio

De regio FoodValley rondom Ede staat binnen en buiten Nederland bekend als de agrofood kennisregio. Voedseltechnogie vormt de basis voor het belangrijkste Nederlandse exportproduct; agrofood. Met een nog steeds groeiende wereldbevolking blijft onderzoek en innovatie op het gebied van voeding essentieel. Voor deze ontwikkelingen is kennisoverdracht en uitwisseling essentieel. Dit kan onder andere middels seminars, congressen en symposia. Convention Bureau Gelderland biedt een adviserende en ondersteunende rol in de organisatie van deze evenementen. Ben je actief in de Food branche dan is Gelderland de logische bestemming voor jouw bijeenkomst.

Meer over Regio FoodValley - inspirerende kennisregio
Regio FoodValley - inspirerende kennisregio

Sportregio Gelderland

Gelderland is sportief. Hier is het hart van de Nederlandse topsport gevestigd: Papendal, Het Nationaal Sportcentrum als dochter van NOC*NSF, dat als doel heeft de Nederlandse (top)sport te bevorderen. Dat gebeurt onder andere door bijeenkomsten zoals congressen, trainingen en presentaties; maar ook sportieve bijeenkomsten zoals clinics en trainingsstages.

Meer over Sportregio Gelderland

Health Valley

Health Valley Netherlands is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven onze partners een onmiskenbare impuls aan de zorg.

Meer over Health Valley
Health Valley

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal