StartupDelta Summit op IPKW

14-03-2018 | Op 19 april 2018 vindt Startup Delta Summit plaats op IPKW. Hét evenement in Nederland waar iedereen die ook maar iets met innovatie en startup’s van doen heeft aanwezig is. StartupDelta verwacht op 19 april 2.000 mensen: ervaren ondernemers, startups, innovatie hubs, bestuurders, experts, wetenschappers, studenten en maatschappelijke organisaties. Doel van de dag: het hele innovatie-ecosysteem bij elkaar brengen om startups en innovatieve ondernemers verder te helpen.

Naast StartupDelta en de Provincie Gelderland is IPKW medeorganisator van dit evenement. Startups hebben letterlijk en figuurlijk een speciale plek op IPKW. Met onze eigen incubator, de Greenhouse, bieden we hen een ideaal klimaat om tot bloei te komen.

Daarnaast hebben we met Generation-E een krachtenbundeling van bestaande, hoogwaardige incubatorprogramma’s voor kansrijke startende ondernemers in de duurzame energie. Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energie startups.

Programma
Het programma van de StartupDelta Summit kent drie hoofdonderdelen.

Hoofdpodium
Wat worden de grote thema’s die Nederland bezig gaan houden en hoe kunnen ondernemers, onderwijs en overheid hierop inspelen?

Strategische werksessies
De werksessies hebben als doel om de mouwen op te stroken en beweging te realiseren rondom het thema door met de juiste mensen bij elkaar te komen.

Ecosysteemplein
Met tientallen open sessies, ronde tafels en thema cafés wordt op het ecosysteemplein alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen zichtbaar, voelbaar, tastbaar en proefbaar.

Kijk voor het uitgebreide programma en meer informatie op startupdeltasummit.com.

Praktische informatie

Datum
Donderdag 19 april

Tijd
13.00 tot 18.00 uur

Locatie
IPKW, Westervoortsedijk 73 Arnhem

Aanmelden
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van StartupDelta Summit.

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal