Stap in de wereld van een graafmachinist met BIG Stuff

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park biedt vanaf mei 2018 een unieke activiteit voor de zakelijke congresgast: BIG Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine en ervaar onder begeleiding van een professional hoe het is om zo’n indrukwekkende machine te bedienen. Origineel als onderbreking van bijvoorbeeld een congres of event.

Wie durft?
Tijdens het programma staan er verschillende grondverzetmachines klaar op een zandstrook. Klim in de cabine en leer van de professional hoe zo’n machine werkt en ga zelf aan de slag met het scheppen en verplaatsen van zand.

Passende activiteiten
‘We zochten activiteiten passend bij onze locatie die je niet zomaar ergens anders ook kan doen. Dat is gelukt met Big Stuff. Hoe leuk is het om in zo’n grote machine te zitten en deze te bedienen. De reacties zijn ontzettend enthousiast’: vertelt Karlien Lodewijk van het Bouw & Infra Park. Naast Big Stuff biedt het congrescentrum gericht op de bouw- en infrasector ook activiteiten als logo straten, bruggen bouwen en een bouwvakkersestafette. Meer informatie via de website www.bouwinfrapark.nl/bigstuff

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park met haar ruimtes en terreinen dé trotse thuisbasis voor de infra.  Het uitgestrekte park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

  • Nieuws

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal