Omnivents en TimeOut Events gaan samen

21-03-2018 | TimeOut was een van de allereerste sportieve evenementenbureaus in Nederland en beschikt over 31 jaar ervaring. TimeOut Events is specialist in professioneel maatwerk op uiteenlopende locaties in Nederland met een zeer diverse invulling van haar events. Deze veelzijdigheid en expertise is een goede aanvulling op de doelstellingen van Omnivents. Namelijk het nog beter bedienen en vasthouden van haar vaste relaties. Jos Pagen, eigenaar TimeOut Events verhuist mee naar Omnivents en is een welkome aanvulling in het salesteam.

Jos Pagen; “Dit is een mooie stap voor mij en voor mijn relaties. Ik kan mij volledig gaan focussen op het netwerk, de sales en het realiseren van waanzinnig mooie events. Voor mijn vaste opdrachtgevers blijft de samenwerking met TimeOut Events onveranderd en ben ik nog steeds het aanspreekpunt. Echter staat er nu een groot team achter me wat de kwetsbaarheid van TimeOut Events verminderd en de professionaliteit niet alleen in omvang en aantal evenementen, maar zeker ook in voorbereiding en kwaliteit nog meer kan vergroten”.

Joost Frijlink, directeur en eigenaar Omnivents, is vanzelfsprekend blij met deze ontwikkeling. De afgelopen jaren hebben wij een grote slag geslagen met onze eigen locatie Watergoed. Watergoed is een one-stop-shop locatie geworden waarbij alle facetten in eigen beheer zijn; locatie, activiteiten en horeca. Omnivents organiseert hier de maatwerk programma`s. Met TimeOut Events krijgen wij een impuls in creativiteit en events op externe locaties en kunnen tevens door kruisbestuiving onze groeiambities realiseren.

Meer informatie op:
www.omnivents.nl 
www.timeoutevents.nl

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal