Kerst in industriële sferen op IPKW

Ook tijdens de kerstperiode is Industriepark Kleefse Waard (IPKW) dé plek om elkaar in een informele setting te ontmoeten en kennis te delen. Dit op een inspirerende plek waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar geschiedenis en toekomst elkaar tegenkomen. Speciaal voor december en januari wordt een oude industriële hal volledig in kerstsferen ingericht, om zo de ideale plek te vormen voor uw event. Met mogelijkheden voor zowel inhoudelijke als informele bijeenkomsten, vanaf 120 personen tot 650 personen!

Inrichting en mogelijkheden
De zeer sfeervolle industriële ruimte van circa 1.000 m2 wordt intiem en flexibel ingericht en is standaard voorzien van o.a. kerstaankleding, volledige audio-installatie, uitgebreide sfeerverlichting en sfeervol palletmeubilair. Hierdoor is de ruimte instap klaar maar biedt het nog voldoende flexibiliteit om helemaal naar wens verder in te vullen. De catering kunt u kunt vervolgens naar eigen wens invullen om zo tot uw ideale evenement te komen.

Unieke kans
Maak gebruik van deze unieke kans om uw kerstborrel, kerstdiner, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie in industriële sferen te vieren op IPKW – waar geschiedenis en toekomst elkaar tegenkomen. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden en kosten? Bekijk hier de brochure. 

Over Industriepark Kleefse Waard
Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is een bedrijventerrein waar bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met clean technologies, oftewel energie- en milieutechnologie. IPKW is een ideale locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres of workshop, het lanceren of presenteren van een product of het geven van trainingen. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieken en de fraaie panden zorgen voor een bijzondere sfeer.

  • Nieuws

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal