Convention Bureau Gelderland als vertegenwoordiger op het Eventsummit 2019

Elst – Op 31 januari jl. vond de jaarlijkse Eventsummit plaats in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar was het Convention Bureau Gelderland aanwezig om de regio op zakelijk gebied te promoten. Tijdens het Eventsummit konden bezoekers kans maken op een vlucht voor twee personen over Apeldoorn.

Eventsummit

Het Eventsummit is het grootste eendaagse platform voor de totale evenementenindustrie. Naast een groot scala aan exposanten en sprekers, was het Convention Bureau Gelderland dit jaar weer aanwezig om de bezoekers informatie te verstrekken over de zakelijke mogelijkheden binnen de Gelderland.

Win-actie

In het kader van het verkennen van Apeldoorn als congresstad, maakten bezoekers kans op een vlucht voor twee personen boven Apeldoorn. Bezoekers konden visitekaartjes van het Convention Bureau Gelderland achterlaten, met daarop naam en contactgegevens. Vervolgens werden hier twee winnaars uit geselecteerd.

Op de foto zijn Bianca Cuperus, vertegenwoordiger van Apeldoorn Congresstad (Links) en Tatos Ohan, vertegenwoordiger van het Convention Bureau Gelderland (rechts), te zien terwijl zij Annemiek van Raalten, eventmanager bij Instituut van International Auditors, haar prijs overhandigen. 

Convention Bureau Gelderland bedankt iedereen voor zijn bezoek, en deelname aan de win actie.

   • Nieuws

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal