Congrescentrum Bouw & Infra Park voor derde keer op rij Beste Evenementenlocatie in de regio

Maandag 5 november jl. werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2018’ in de regio heeft gewonnen. Deze award gaat voor het derde jaar op rij mee naar de locatie in Harderwijk. De publieksstemmen zijn uitgebracht tussen 1 september en 31 oktober 2018.

Landelijke verkiezing
Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘Voor de derde keer op rij deze award winnen is fantastisch! Vooral omdat het een publieksprijs is. Waardering van onze gasten is een teken dat we op de goede weg zijn. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. We hebben daar in 2016 en 2017 al respectievelijk brons en zilver gewonnen. En nu gaan we voor goud. Stemmen kan nog tot 31 december 2018 via www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem!’

De officiële award wordt 21 januari 2019 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event bij Landgoed ISVW in Leusden. Daar wordt ook bekend of de landelijke award mee naar Harderwijk gaat.

Over de award
De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: beste trainingslocatie, beste teamattractie en beste congrestheater.

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park met haar ruimtes en terreinen dé trotse thuisbasis voor de infra. Het uitgestrekte park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

 

  • Nieuws

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal