4 prominente Arnhemse bedrijven slaan handen ineen tijdens Festivak

Drie locaties in Arnhem slaan samen met het Convention Bureau Gelderland handen ineen tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november. Samen met het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en Hotel Papendal deelt Convention Bureau Gelderland een stand, waarbij het belang van samenwerken duidelijk wordt.

De drie locaties zijn uniek en individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen, maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat. Tijdens Festivak laten de locaties hoe veelzijdig ze zijn en hoe creatief zij een zakelijk evenement kunnen organiseren. 

Hotel Papendal
Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Jij ook. En daar helpen we jou graag bij. Door met je mee te denken en altijd voor je klaar te staan bijvoorbeeld. Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement. Samen leggen we de lat op het juiste niveau zodat jij bereikt wat je wilt bereiken. Vol kracht en ondernemerschap.

Nederlands Openluchtmuseum
Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Dat vind je in het Nederlands Openluchtmuseum. Het museum is een prachtig museumpark van maar liefst 44 hectare aan de rand van Arnhem en geeft je een uniek kijkje in de Nederlandse geschiedenis. Ontdek de historische locaties van het museum en de mogelijkheden voor een onvergetelijke bijeenkomst of evenement tot 12.000 personen. 

Safari Meeting Centre - Burgers' Zoo
Midden in het moderne Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt een luxe zakelijke congrescentrum: het Safari Meeting Centre. In het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst! Onze vijf zakelijke lodges zijn voorzien van alle technische gemakken. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. De Foyer met de sfeervolle Longneck Bar is uitstekend geschikt voor ontvangsten, een aperitief of juist een afsluitende borrel. 

(zakelijke) evenementen in Gelderland betekent;

  • Gelderland ligt centraal in Nederland
  • Dé thuisbasis van innovatie op het gebied van Food, Health, EMT en Sport
  • Vergaderen en events in het groen
  • Flinke dosis gastvrijheid
  • Creatieve ideeën

 

 
 

  • Nieuws

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal