Nieuws

De laatste nieuws en persberichten van Convention Bureau Gelderland

4 prominente Arnhemse bedrijven slaan handen ineen tijdens Festivak

Drie locaties in Arnhem slaan samen met het Convention Bureau Gelderland handen ineen tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november. Samen met het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en Hotel Papendal deelt Convention Bureau Gelderland een stand, waarbij het belang van samenwerken duidelijk wordt.

Meer over 4 prominente Arnhemse bedrijven slaan handen ineen tijdens Festivak

Apemanagement geeft Summer Classes in Apenheul

Deze zomer verzorgt trainingsbureau Apemanagement een aantal Summer Classes in Apenheul over het gedrag van mensen in organisaties. De apen uit het Apeldoornse dierenpark zijn de inspiratiebron voor deze workshops: zij houden de deelnemers een spiegel voor als het gaat om samenwerken, leiderschap, zelfsturing, communicatie en teamvorming.

Meer over Apemanagement geeft Summer Classes in Apenheul
Apemanagement geeft Summer Classes in Apenheul

Green Key Goud voor Nederlands Openluchtmuseum

Op donderdag 14 februari vond de jaarlijkse uitreiking van het Green Key event plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Tijdens het Green Key event kreeg het Openluchtmuseum, tevens gastheer van het event, uit naam van Harm Edens het certificaat Goud uitgereikt.

Meer over Green Key Goud voor Nederlands Openluchtmuseum Nederlands Openluchtmuseum

Convention Bureau Gelderland als vertegenwoordiger op het Eventsummit 2019

Elst – Op 31 januari jl. vond de jaarlijkse Eventsummit plaats in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar was het Convention Bureau Gelderland aanwezig om de regio op zakelijk gebied te promoten. Tijdens het Eventsummit konden bezoekers kans maken op een vlucht voor twee personen over Apeldoorn.

Meer over Convention Bureau Gelderland als vertegenwoordiger op het Eventsummit 2019
Convention Bureau Gelderland als vertegenwoordiger op het Eventsummit 2019

Bioloog Patrick van Veen geeft theatercollege over liefde en verleiding in Apenheul

Bioloog Patrick van Veen staat op 21 november op het podium van Apenheul’s congreslocatie De St@art. Daar geeft hij de eerste try-out van zijn gloednieuwe theatercollege JACHT! over liefde en verleiding. Patrick van Veen is bij het grote publiek bekend van het liefdesexperiment ‘Married At First Sight’ van RTL4. Ook JACHT! gaat over de liefde: de zoektocht naar de ideale partner en wat daarbij te leren valt van de biologie.

Meer over Bioloog Patrick van Veen geeft theatercollege over liefde en verleiding in Apenheul

Industriepark Kleefse Waard verwelkomt innovatief en ondernemend Nederland tijdens de StartupDelta Summit

Afgelopen donderdag 19 april was Industriepark Kleefse Waard (IPKW) het industriële decor voor het nationale congres ‘StartupDelta Summit 2018’. Het hele innovatie-ecosysteem onder leiding van Prins Constantijn van Oranje was naar Arnhem afgereisd om ideeën te delen, inspiratie op te doen en samen het Nederlandse ecosysteem naar de top van de wereld te tillen.

Meer over Industriepark Kleefse Waard verwelkomt innovatief en ondernemend Nederland tijdens de StartupDelta Summit Industriepark Kleefse Waard
Industriepark Kleefse Waard verwelkomt innovatief en ondernemend Nederland tijdens de StartupDelta Summit

Stap in de wereld van een graafmachinist met BIG Stuff

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park biedt vanaf mei 2018 een unieke activiteit voor de zakelijke congresgast: BIG Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine en ervaar onder begeleiding van een professional hoe het is om zo’n indrukwekkende machine te bedienen. Origineel als onderbreking van bijvoorbeeld een congres of event.

Meer over Stap in de wereld van een graafmachinist met BIG Stuff Congrescentrum Bouw & Infra Park

Papendal is 700 zonnepanelen rijker

In samenwerking met Eneco heeft Papendal nieuwe zonnepanelen geplaatst op hun locatie. In totaal zijn 700 panelen geplaatst op het Hotel, het Sport- en Innovatie Centrum en het Sport en Onderwijsgebouw. Papendal blijft helemaal Green(key) en worden daar al jaren met goud voor beloond. Ben je benieuwd wat Papendal zo goed maakt? Ga dan naar hun website.

Meer over Papendal is 700 zonnepanelen rijker Hotel Papendal
Papendal is 700 zonnepanelen rijker

Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn - Secretaresses in het zonnetje op Nationale Secretaressedag

16-04-2018 | Op Nationale Secretaressedag op donderdag 19 april organiseren Apenheul en City Lounge Apeldoorn een speciaal evenement voor secretaresses in Apeldoorn. Met een exclusief programma op maat zetten de organisaties Apeldoorn als congresstad nog beter op de kaart.

Meer over Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn - Secretaresses in het zonnetje op Nationale Secretaressedag

Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad

16-4-2018 | Na een vlot verlopen bouwperiode staat er sinds maart een gloednieuw Valk Exclusief hotel langs de A50 te pronken. En wat voor één: Van der Valk Hotel Apeldoorn is een prachtig landgoedhotel in een maar liefst 16 hectare groot park. Met de nieuwste vergaderfaciliteiten. En samen met de andere leden van Apeldoorn Congresstad zetten ze zich in voor de bekendheid van Apeldoorn als dé Congresstad van Nederland.

Meer over Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad
Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad

Omnivents en TimeOut Events gaan samen

21-03-2018 | TimeOut was een van de allereerste sportieve evenementenbureaus in Nederland en beschikt over 31 jaar ervaring. TimeOut Events is specialist in professioneel maatwerk op uiteenlopende locaties in Nederland met een zeer diverse invulling van haar events. Deze veelzijdigheid en expertise is een goede aanvulling op de doelstellingen van Omnivents. Namelijk het nog beter bedienen en vasthouden van haar vaste relaties. Jos Pagen, eigenaar TimeOut Events verhuist mee naar Omnivents en is een welkome aanvulling in het salesteam.

Meer over Omnivents en TimeOut Events gaan samen Omnivents en Watergoed

StartupDelta Summit op IPKW

14-03-2018 | Op 19 april 2018 vindt Startup Delta Summit plaats op IPKW. Hét evenement in Nederland waar iedereen die ook maar iets met innovatie en startup’s van doen heeft aanwezig is. StartupDelta verwacht op 19 april 2.000 mensen: ervaren ondernemers, startups, innovatie hubs, bestuurders, experts, wetenschappers, studenten en maatschappelijke organisaties. Doel van de dag: het hele innovatie-ecosysteem bij elkaar brengen om startups en innovatieve ondernemers verder te helpen.

Meer over StartupDelta Summit op IPKW
StartupDelta Summit op IPKW

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wint Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018

01-02-2018 | Het door Wiegerinck ontworpen Van der Valk Hotel in Nijmegen-Lent is onderscheiden met de Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018. Het Architectuurcentrum Nijmegen heeft de Duurzaamheidsprijs in het leven geroepen in het jaar waarin Nijmegen de titel ‘Green Capital of Europe’ draagt om de aandacht te vestigen op bijzondere duurzaamheidsprestaties.

Meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wint Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018

Tweede Pinksterdag is de Dag van het Kasteel

Tweede pinksterdag, 21 mei a.s. organiseert de Nederlandse Kastelenstichting (NKS) voor de elfde keer Dag van het Kasteel. Op deze dag openen meer dan 130 kastelen en buitenplaatsen in Nederland, België en Duitsland hun poorten voor publiek. Ook poorten die normaal gesloten blijven gaan van het slot. Middels activiteiten rond het jaarthema Verborgen Verhalen Verteld wil de NKS bezoekers op een unieke manier kastelen en buitenplaatsen laten beleven. Om zo kennis te delen en enthousiasme voor behoud van dit erfgoed te vergroten.

Meer over Tweede Pinksterdag is de Dag van het Kasteel Landgoed en Kasteel Middachten

Congrescentrum Bouw & Infra Park voor derde keer op rij Beste Evenementenlocatie in de regio

Maandag 5 november jl. werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2018’ in de regio heeft gewonnen. Deze award gaat voor het derde jaar op rij mee naar de locatie in Harderwijk. De publieksstemmen zijn uitgebracht tussen 1 september en 31 oktober 2018.

Meer over Congrescentrum Bouw & Infra Park voor derde keer op rij Beste Evenementenlocatie in de regio Congrescentrum Bouw & Infra Park
 Congrescentrum Bouw & Infra Park voor derde keer op rij Beste Evenementenlocatie in de regio

Kerst in industriële sferen op IPKW

Ook tijdens de kerstperiode is Industriepark Kleefse Waard (IPKW) dé plek om elkaar in een informele setting te ontmoeten en kennis te delen. Dit op een inspirerende plek waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar geschiedenis en toekomst elkaar tegenkomen. Speciaal voor december en januari wordt een oude industriële hal volledig in kerstsferen ingericht, om zo de ideale plek te vormen voor uw event. Met mogelijkheden voor zowel inhoudelijke als informele bijeenkomsten, vanaf 120 personen tot 650 personen!

Meer over Kerst in industriële sferen op IPKW Industriepark Kleefse Waard

Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!

Papendal is hard aan het werk om in november 2018 een nieuwe vergaderlocatie te kunnen realiseren: Skybox. Deze exclusieve vergaderruimte bevindt zich aan de atletiekbaan waar o.a. ook topatleten Dafne Schippers en Churandy Martina trainen.

Meer over Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!
Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!

Winters genieten in het Openluchtmuseum

Een authentieke locatie nodig? Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Dat vind je in het Nederlands Openluchtmuseum. Het museum is een prachtig museumpark van maar liefst 44 hectare aan de rand van Arnhem en geeft je een uniek kijkje in de Nederlandse geschiedenis. Ontdek de historische locaties van het museum en de mogelijkheden voor een onvergetelijke bijeenkomst of evenement tot 12.000 personen.

Meer over Winters genieten in het Openluchtmuseum

Terugblik: Expeditie Apeldoorn

Na maanden voorbereiding was het afgelopen 29 oktober eindelijk zo ver! De mini's stonden opgesteld en waren klaar om samen met de deelnemers Apeldoorn te verkennen. Carla Nent, van High Profile Events, is deze dag ook meer te weten gekomen over de zakelijke mogelijkheden van Apeldoorn. Ze heeft hier een mooi artikel over geschreven.

Meer over Terugblik: Expeditie Apeldoorn
Terugblik: Expeditie Apeldoorn

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal