Masterclass - De uitnodiging die niemand wil missen

Op woensdag 7 december organiseerde Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve masterclass ‘De uitnodiging die niemand wil missen’ in en om Paleis Het Loo. De bijeenkomst voor meeting- en eventplanners, congresbureaus, directiesecretaresses en marketingmedewerkers van grotere organisaties en voor andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten was een groot succes.

Onder leiding van dagvoorzitter Erik Peekel van Aaaaha! the Actor Factory deelden deelnemers hun kennis en tips voor succesvolle werving van deelnemers.


Tijdens een pressure cooker sessie in Bilderberg Hotel De Keizerskroon werd in teams gewerkt aan de uitnodiging die niemand wil missen. Daarbij werden ze begeleid door verschillende event & communicatie vakmensen, waaronder Driek Geurtsen (oprichter van inbound marketing bureau One4Marketing), Arjen Lemstra (oprichter van BrancheContact-organisator van o.a. de beurs EvenementContact en de Samen Kansen Creëren netwerkborrels), Tim Koldenhof (creatief evenementenondernemer van Tim Koldenhof Producties), Linda van Schuijlenborgh (Eigenaar LA Communicatie), Tom van den Bergen (eigenaar Thomas Vorm Omgeving) en Teun van Rheenen (Momice, software voor eventcommunicatie). Aansluitend vond een bijzondere High Wine plaats in Paleis Het Loo.

 

Fotoverslag masterclass 7 december 2016

 

Videoverslag: De uitnodiging die niemand wil missen

 


Summerclass
In juni 2017 zal in vervolg op de eerder georganiseerde succesvolle masterclasses een Summerclass worden georganiseerd. Heb je onderwerpen waar jij je als evenemententenorganisator deze zomer graag verder in zou willen ontwikkelen of thema's waar je meer over zou willen leren? Laat het ons weten via info@conventionbureau.nl.

 

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal