The Green Meeting Center

The Green Meeting Center

Nieuwe Stationsstraat 10 6811KS Arnhem

Duurzaam en vitaal bijeenkomen doe je bij The Green Meeting Center. Perfect bereikbaar door de ligging in het centrum en aan Arnhem CS. Prachtig gelegen en omringd door de groenste stadsparken. Uitzichten om bij weg te dromen en om grenzeloos geïnspireerd te raken! Vergaderen krijgt een nieuwe dimensie én verfrissende energie bij The Green Meeting Center Arnhem. Laat je inspireren door het duurzame Meeting Concept en laat je verrassen door de hartverwarmende hospitality.

informatie

The Green Arnhem heeft een Groene Missie! We geloven dat aandacht, innovatie en ontmoeting bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden wij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij we onze klanten en gasten betrekken bij onze groene missie. Samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst. Naast het energielabel A en nieuwe duurzame initiatieven zoals gebruik van gerecycled papier, een ‘papierloze vergaderzaal’ en een zero-waste-policy nemen wij ook op gebied van CO2 uitstoot ingrijpende maatregelingen. Elke bijeenkomst in The Green is daarom klimaatneutraal. De CO2  uitstoot die The Green maakt wordt jaarlijks doormiddel van de Greenhouse Gas methode opgemeten door Groenbalans en vervolgens gecompenseerd met een donatie aan een klimaatgerelateerd doel.

Met onze 14 multifunctionele zalen, een fresh food corner, coffee corner en flexplekken, kun je voor elk type bijeenkomst bij ons terecht. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor een vitale bijeenkomst. Kies bijvoorbeeld voor staand vergaderen. Door middel van een in hoogte verstelbare boardroomtafel krijgt elke bijeenkomst een vitale boost. Zo worden er sneller besluiten genomen, hebben deelnemers meer energie en zijn ze meer in beweging. Diverse ergonomische hulpmiddelen, zoals rugsteunen en krukjes, maken dat staand vergaderen geschikt is voor elke bijeenkomst.

Groen staat bij The Green vanzelfsprekend ook voor gezond én lekker. De nieuwe Fresh Food Corner biedt een dagelijks lunchbuffet bestaand uit (h)eerlijke, verse en organische ingrediënten. Huisgemaakt óf van dichtbij huis. Ook aan vegetarische, veganistische, glutenvrij en/of lactosevrije gastenwensen wordt volop aandacht besteed. Minimaal drie keer per jaar brengt het Green Team ter inspiratie een bezoek aan de regionale boeren. Voor inspiratie en om alles wat goed en gezond is mee te nemen naar de eigen keuken.

Voor flexwerkers en zzp’ers is de Coffee Corner de ideale plek waar ze zonder te reserveren binnen kunnen lopen en direct aan de slag kunnen. Werken, ontmoeten en overleggen in een omgeving die inspireert, energie geeft én van alle gemakken is voorzien.

The Green Meeting Center is Green Key Goud gecertifcieerd. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Dit keurmerk geeft aan dat de locatie er alles aan doet om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Hoe meer maatregelen een locatie heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

Ons Green Team wil dat iedereen zich thuis voelt en bovenal geïnspireerd en geraakt wordt door wie we zijn, door wat we doen en door hoe we dat doen. Dat doen we met onze Hartverwarmende Hospitality en die wordt door onze gasten gewaardeerd met een 9,2!

eigenschappen

Accommodatie

Plaats Arnhem
Type locatie Basic, Exclusief, Formeel, Informeel, Modern, Persoonlijk
Aantal zalen 14
Maximale capaciteit 450
Maximale dinercapaciteit 200
Maximale buffetcapaciteit 200
Maximale feestcapaciteit 200
Maximale congrescapaciteit 200
Certificeringen Green Key Gold HACCP gecertificeerd ISO gecertificeerd Groenbalans 100% CO2 neutraal ISO-9001

Faciliteiten

Bar
Zwembad
Sauna
Restaurant
Fitness ruimte
Gratis parkeren
Parkeerplaatsen betaald 1050
Gehandicaptenvoorziening
Theater- en congrestechniek
Audiovisuele ondersteuning
Publieksbegeleiding
WiFi

Omgeving

Omgeving Nabij centrum, Centrum
Bereikbaarheid Nabij grote uitvalswegen, Nabij bushalte of station en grote uitvalswegen, Nabij bushalte of centraal station
Bushalte Arnhem Centraal
locatie en route
The Green Meeting Center
The Green Meeting Center
The Green Meeting Center | 14 Zalen
Bekijk Route (Google Maps)

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal