Omnivents en Watergoed

Omnivents en Watergoed

Tielsestraat 129, 6675 AC Valburg

Evenementenbureau Omnivents organiseert stoere evenementen op de prachtige evenementenlocatie Watergoed.

Website Omnivents ↗
Website Watergoed↗

Lees hieronder meer…

 • Gelegen aan het water
 • Authentiek en sfeervol
 • Watergoed hele jaar geopend als restaurant en strandclub
 • Combineer met sportieve outdoor activiteit zoals quadrijden
 • Jet Jansen
  Jet Jansen
  Omnivents en Watergoed
  Contact opnemen
informatie

De stoerste evenementen op de mooiste locatie.

Omnivents

Omnivents is hét organisatiebureau voor jouw actieve, sportieve en vooral unieke bedrijfsevenement. Actie en avontuur staan centraal, natuurlijk met de beste kwaliteit. De diversiteit is enorm: van festival tot dealerdag, van bedrijfsuitje tot incentive, van congres tot teambuilding. Het team van Omnivents heeft hier ervaring mee en helpt je graag met het organiseren van jouw ultieme evenement waarbij gestreefd wordt naar het overtreffen van verwachtingen.


En wil je er nog een schepje bovenop doen? Dat kan! Omnivents organiseert incentives waarbij met Land Rovers afgereisd wordt naar Wales. Ook scheuren ze in hun RIBs met 100 k/m per uur Border2Border: van de Duitse grens naar de Noordzee.

Evenementenlocatie Watergoed

Omnivents organiseert evenementen op iedere gewenste locatie maar heeft als thuisbasis Evenementenlocatie Watergoed! centraal gelegen in Valburg tussen Arnhem en Nijmegen. Naast dat Watergoed de thuisbasis is van Omnivents gebeurt hier nog zoveel meer. De locatie is uniek, stoer en ongepolijst.

Watergoed is minstens zo divers als Omnivents. Stel je voor: met je collega’s BBQ’en op het strandje bij het Paviljoen, quad rijden op een van de 4x4 terreinen. Of wat dacht je van een congres met weids uitzicht over het water en aansluitend een knallend feest in de Boerderij? Bij Watergoed heb je zelfs de mogelijkheid om je bijeenkomst in een tentipi te organiseren. De verschillende ruimtes herbergen het hele jaar door vele gezelschappen en zijn te verbinden middels flextenten. Dit geeft ook een prachtige setting voor een festival, waarbij de foodtruck het plaatje compleet maakt.

Watergoed is dé plek voor de meest uiteenlopende evenementen, zodoende zijn externe bureaus ook welkom om hun gasten hier te ontvangen.

Restaurant en strandclub

Centraal gesitueerd op het terrein vind je Restaurant Watergoed met een prachtig uitzicht over het water. Het restaurant transformeert mee met de seizoenen, in de wintermaanden brandt het haardvuurtje en in de zomer doet zij dienst als strandclub. Voor een lunch, borrel en diner ben je hier aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met eigentijdse foodconcepten en traditionele gerechten. Het restaurant is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur en toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren.

Veiligheid en milieu

Omnivents is lid van de VeBON (Vereniging Buitensportondernemingen Nederland) en TüV-gecertificeerd, een garantie voor de veiligheid. Watergoed is in het bezit van de Gouden Green Key, een waarborg voor milieuvriendelijke exploitaties.

 

eigenschappen

Accommodatie

Plaats Valburg
Type locatie Exclusief, Informeel, Persoonlijk, MVO
Aantal zalen 6
Maximale capaciteit 2500
Maximale dinercapaciteit 750
Maximale buffetcapaciteit 750
Maximale feestcapaciteit 10000
Maximale congrescapaciteit 1500
Certificeringen Green Key Goud, VeBON/TÜV gecertificeerd HACCP gecertificeerd

Faciliteiten

Bar
Zwembad
Sauna
Restaurant 750
Fitness ruimte
Gratis parkeren 300
Parkeerplaatsen betaald
Gehandicaptenvoorziening
Theater- en congrestechniek
Audiovisuele ondersteuning
Publieksbegeleiding
WiFi

Omgeving

Omgeving Nabij centrum, Nabij grote uitvalswegen, Bosrijk
Bereikbaarheid Nabij grote uitvalswegen
Station 7 km (NS station Elst)
Bushalte 100 m (Halte: Strandpark Noord)
locatie en route
Omnivents en Watergoed
Omnivents en Watergoed
Omnivents en Watergoed | 6 Zalen
Bekijk Route (Google Maps)

 • Belimo
  Belimo - B.V.

  Het is voor ons en onze relaties een onvergetelijke dag geworden.

  Het was een geweldig jubileumfeest waar nog veel over nagepraat zal worden door onszelf en onze zakelijke relaties, mede dankzij jullie heeft deze dag het bedoelde effect teweeggebracht in de markt. Dankzij de ongedwongen sfeer, spectaculaire activiteiten, waaronder zelfs een helikopter vlucht, is het voor ons en onze relaties een onvergetelijke dag geworden”. Onze bedrijfsslogan “Together to the Top” is hier zeker van toepassing.
  Bekijk deze locatie

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal