Embraceled - Interactie en sfeer op evenementen

Wie Embraceled zelf ervaart is meteen verkocht. Deze mooie nuttige gadget is voor zowel zakelijke evenementen als publieksevenementen een verrijking. De armbanden kunnen in 16.7 miljoen kleuren oplichten en kunnen onderling met elkaar communiceren. Dat maakt tal van functies mogelijk.

Hoe Embraceled werkt
Elke bezoeker aan het evenement krijgt een Embraceled armband. Op deze armband is het profiel van de deelnemer geladen. Dit zijn contactgegevens maar bijvoorbeeld ook in welke groep een deelnemer is ingedeeld of de overeenkomsten die deze persoon deelt met andere deelnemers. Door slim gebruik te maken van deze data worden onderstaande functies mogelijk:

 • Connect!
  Deelnemers aan jouw evenement krijgen de mogelijkheid onderling digitaal contactgegevens uit te wisselen door de armbanden tegen elkaar te houden; Na het evenement ontvangen jouw bezoekers de nieuw gemaakte connecties per e-mail.

 • Match!
  Voorafgaand aan het evenement kunnen vragen of gespreksonderwerpen worden voorgelegd aan de deelnemers van jouw evenement. De antwoorden of voorkeuren van de deelnemers worden met elkaar vergeleken op een match. Als er een match gevonden is lichten de armbanden van beide personen op in de kleur van de overeenkomst. Hoe sneller de armband knippert hoe dichter je bij jouw match bent. Door de overeenkomst heb je bovendien gelijk een gespreksonderwerp.

 • Vote!
  Deelnemers aan jouw evenement kunnen interactief stemmen. Zo kan een spreker bijvoorbeeld tijdens zijn sessie de interactie aangaan met het publiek. De resultaten kunnen worden opgeslagen en desgewenst later beschikbaar worden gesteld aan zowel bezoeker als organisator.

 • Divide!
  Wil je deelnemers aan jouw evenement groeperen? Met Divide kun je groepen onderverdelen. Zo zorg je er voor dat deelnemers zelf een seintje krijgen waar ze moeten zijn op welke tijd. Groep blauw naar de blauwe zaal, zo eenvoudig kan het zijn. Divide kun je ook inzetten om bijvoorbeeld te laten zien wie de winnende groep is tijdens een competitie of welke partijen zijn samengekomen tijdens een event.

 • Time!
  Embraceled kan informeren over beschikbare tijd. Dat kun je bijvoorbeeld inzetten om een spreker te signaleren over de resterende tijd voor een presentatie of om een groep op tijd weer in de zaal te krijgen na een pauze. 3 minuten voor tijd lichten de gewenste armbanden groen op, 1 minuut van tevoren oranje en wanneer het tijd is kleurt Embraceled rood.

 • Like!
  In de ruimte waar je evenement plaatsvind worden LIke contactpunten geplaatst welke met de armbanden communiceren. Door je armband boven zo’n punt te houden kun je aangeven waarin je geïnteresseerd bent. Zo kunnen bijvoorbeeld verzoeknummers doorgegeven worden, kan een stem uitgebracht worden of kan een aanvraag gedaan worden voor informatie over een specifiek product. Informatie kan zowel aan de bezoeker als organisator beschikbaar worden gesteld.

 • Listen!
  Met de Listen functie kunnen armbanden worden gemonitord op basis van aanwezigheid, bezigheid en interesses op de evenementenlocatie. Zo krijg je inzicht in het bezoekersgedrag. Vraagstukken over Routing, hot-spots, veiligheid, aantrekkingskracht van activiteiten, kunnen zo inzichtelijk worden gemaakt. Ook deze data kan aan deelnemers en organisatoren beschikbaar worden gesteld.

 • Lights!
  Embraceled is in staat met Lights de deelnemers aan jouw event onderdeel te laten worden van een indrukwekkende lichtshow.

 • Social!
  In plaats van e-mailadressen kunnen Embraceleds ook aan een social account gekoppeld worden. Zo ben je gelijk gelinkt en kunnen bijvoorbeeld foto’s genomen op het evenement direct op de wall van het social account worden geplaatst.


Naast het verzorgen van de Embraceled armbanden kan het team van Embraceled je ook ondersteunen bij het uitnodigings- en registratietraject.

Interesse in Embraceled?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Nieuwe havenweg 5
6827 BA Arnhem
T: 06-45636192
W: Embraceled.com
E: Jasper@Embraceled.com

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal