Aaaaha! the Actor Factory B.V.

Aaaaha! the Actor Factory brengt jouw verhaal tot leven. Op basis van jouw input produceren zij workshops, theater, visuele verslaglegging en filmpjes. Ze bieden professionele acteurs, filmmakers, dagvoorzitters, illustratoren en workshopleiders. Zij vergroten de impact van jouw bijeenkomst.


Verbondenheid

De bijdrage van Aaaaha! the Actor Factory maakt jouw evenement onvergetelijk. Ze bieden verrassende acts, die jouw gasten met elkaar in gesprek brengen. Zo zijn ze de verbindende factor op bijeenkomsten. Ze denken graag met je mee over de perfecte invulling voor jouw feest, congres, awardshow of beurs. Zij trekken niet zo maar een act van de plank, maar denken mee op basis van jouw input. Veel voorbeelden en filmpjes vindt u op de website van Aaaaha! the Actor Factory.


Aandacht

Beurzen, congressen en feesten zijn er om mensen samen te brengen. De actrices van Aaaaha! the Actor Factory ontfermen zich graag over jouw gasten. Zij geven de gasten aandacht en brengen hen desgewenst in gesprek. Zo komt de sfeer er versneld in.


Communicatie

Aaaaha! the Actor Factory biedt uiteenlopende vormen om jouw deelnemers actief te betrekken bij het programma. Werkvormen als de superbrainstorm en de tafellakensessies kun je inzetten om jouw deelnemers uit te dagen en te prikkelen. 


Verslaglegging

Laat de impact van je bijeenkomst doorwerken. De kunstenaars van het wandverslag produceren een manshoog kunstwerk, zij leggen jouw evenement vast in woord en beeld. Een live cartoonist maakt tekeningen van wat er wordt gezegd of besproken.


Video

Aaaaha! the Actor Factory produceert pakkende filmpjes. Die kun je gebruiken om op een originele manier deelnemers te werven. Ook maken ze reportages van je evenement, op die manier kun je het bereik van jouw bijeenkomst vergroten.


Contactgegevens:

Adres: Koninginnegracht 38, 2514 AD Den Haag
Telefoon: 070 392 1140
Website: acteurs.nl
Mail: info@acteurs.nl

 

  • Event services

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal