Event Services

Heb je voor jouw congres of evenement naast een locatie ook andere services nodig? Onze service partners zijn geselecteerd op basis van een aantal strikte kwaliteitsnormen.

Klik hier voor onze kwaliteitsnormen.

Hieronder vind je een overzicht van organisatiebureaus en leveranciers op het gebied van decor- en standbouw, materialenverhuur, vervoer maar ook aanbieders van vergaderbreaks, incentives en bedrijfsuitjes.

 

Vervoerservice: Betuwe Express B.V.

Betuwe Express biedt je vervoer van A naar B. Zij beschikken over 70 luxe touringcars voor 19 tot 90 personen! Ook bieden ze de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland én ver daarbuiten.

Meer over Vervoerservice: Betuwe Express B.V.

Aaaaha! the Actor Factory B.V.

Aaaaha! the Actor Factory brengt jouw verhaal tot leven. Op basis van jouw input produceren zij workshops, theater, visuele verslaglegging en filmpjes. Ze bieden professionele acteurs, filmmakers, dagvoorzitters, illustratoren en workshopleiders. Zij vergroten de impact van jouw bijeenkomst.

Meer over Aaaaha! the Actor Factory B.V.
Aaaaha! the Actor Factory B.V.

Organisatie & entertainment: Tim Koldenhof Producties

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de evenementenbranche op het gebied van public events, business-to-business, maar ook theater / musical en film, om een origineel, creatief en emotievol congres, manifestatie, (thema-) dag / week of (besloten) bedrijfsevenement te organiseren? Tim Kolderhof Producties helpt je hierbij.

Meer over Organisatie & entertainment: Tim Koldenhof Producties

Visual Photo Design

Feest, bijeenkomst of event. Donker of niet. Visual Photo Design/Peter Laarakker/Fotograaf, zet uw relaties en gasten in het juiste licht. Op het juiste moment.

Meer over Visual Photo Design
Visual Photo Design

Embraceled - Interactie en sfeer op evenementen

Wie Embraceled zelf ervaart is meteen verkocht. Deze mooie nuttige gadget is voor zowel zakelijke evenementen als publieksevenementen een verrijking. De armbanden kunnen in 16.7 miljoen kleuren oplichten en kunnen onderling met elkaar communiceren. Dat maakt tal van functies mogelijk.

Meer over Embraceled - Interactie en sfeer op evenementen

Teambuilding & fun: SOS Events

SOS Events verzorgt al sinds 1996 zakelijke events op de Veluwe. Met ruim duizend evenementen per jaar, en goede beoordelingen van de deelnemers, is SOS Events de specialist van de Veluwe op het gebied van bedrijfsuitjes! Alle materialen en activiteiten zijn in eigen beheer waardoor je altijd bij de bron bent. Voor een congres, relatiedag, bedrijfsuitje, vergaderbreak of teambuildingsdag ben je bij SOS Events dus aan het juiste adres.

Meer over Teambuilding & fun: SOS Events

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal