Arnhem

De stad Arnhem en haar regio biedt een ongekende diversiteit. Je vindt er prachtige glooiende bos- en heidelandschappen welke worden afgewisseld met een uitgestrekt rivierenlandschap. Te midden van het natuurschoon vind je Arnhem. Hier zijn attracties als Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Wijnhuis Robbers & van den Hoogen gevestigd.

Arnhem staat bekend als mode stad maar ook als het EMT-epicentrum van Nederland. Stichting kiEMT, dat staat voor kennis en innovatie in Energie- en Milieutechnologie, is tien jaar geleden ontstaan toen een aantal bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen besloot samen nieuwe bedrijvigheid te ontwikkelen op het bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard. 

De steden Arnhem en Nijmegen liggen nog geen 20 kilometer van elkaar en zijn tijdens uw bezoek goed met elkaar te combineren. Het onlangs heropende Arnhem Centraal is bovendien een halteplaats van de hoge snelheidslijn ICE vanuit Duitsland of de Randstad. De stad is tevens goed ontsloten voor autoverkeer. Vanuit het westen van Nederland kunt u de A12 (Amsterdam/Den Haag-Utrecht) nemen, vanuit het noorden van het land leidt de A50 door het gebied. Vanuit het zuiden bereikt u de regio via de A2-A73 (Hasselt/Maastricht - Roermond), E34-A50 (Antwerpen/Eindhoven) en de A57 (Köln/Dusseldorf/Krefeld).

Vliegveld Weeze ligt op 50 minuten van Arnhem. Tevens ligt de regio op 1 ½ uur rijden vanaf Amsterdam Schiphol en Düsseldorf Airport. Zelfs wanneer u de regio per boot wil bezoeken is dat mogelijk met rivieren als de Rijn en Waal die door het hart van de regio slingeren.

Daarnaast zijn er in het hart van Arnhem ook tal van locaties voor zakelijke bijeenkomsten welke je ideaal kunt combineren met een bezoek aan een van de vele verrassende winkels, restaurants of attracties.

Jouw congres, evenement of vergadering organiseren in regio Arnhem? Zie hier alle locaties in de regio Arnhem. 

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal