Apeldoorn

Een groot of meerdaags congres organiseren? Apeldoorn is een ideale congresstad. Gastvrij, centraal gelegen en bruisend. Apeldoorn biedt niet alleen een ruime diversiteit aan congreslocaties; je vindt er ook hoogstaande accommodaties voor overnachting en volop vertier.

Gastvrij, eigentijds en bruisend; ontdek Apeldoorn als congresstad. Ook voor omlijstende activiteiten en evenementen zit je hier goed.


Bereikbaarheid
Apeldoorn heeft een gunstige, centrale ligging en is goed bereikbaar. Het ligt vlak aan de A50 en de A1, op nog geen uur rijden van Amsterdam en een dik uur van Groningen. Vanuit steden als Arnhem, Eindhoven en Utrecht is de reistijd nog korter.

 

Apeldoorn Congresstad
Apeldoorn Congresstad is een initiatief van samenwerkende ondernemers die medio 2014 de handen ineen hebben geslagen. Een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad. Niet alleen voor kleine congressen, maar ook voor grote, meerdaagse congressen met meer dan 300 deelnemers.

Jouw congres, evenement of vergadering organiseren in Apeldoorn? Ga naar zie alle locaties en kies 'Regio Veluwe' in de lijstweergave.

Voor specifieke wensen of overige vragen over Apeldoorn kun je contact opnemen met Bianca Cuperus middels telefoon: +31 (0)6-13385568 of mail: support@apeldoorncongresstad.nl 


Zwitsal-Terrein Apeldoorn
Zwitsal Apeldoorn is een terrein waar het historisch industriële karakter in hand gaat met met de innovatiekracht en creativiteit van ondernemers. Een nieuw stuk stad – op steenworp afstand van de binnenstad én op 50 minuten rijden van Amsterdam – waar altijd weer iets valt te beleven. Zwitsal Apeldoorn biedt diverse mogelijkheden voor congressen en evenementen. Voor zowel klein- als grootschalige evenementen zoals een congres, festival of concert. Kijk voor meer informatie op de website van Zwitsal Apeldoorn. 

 Luchtfoto Zwitsal terrein Apeldoorn

 

 

 

 

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal