De Gelderse omgeving

De provincie Gelderland biedt een ongekende diversiteit. Je vindt er prachtige glooiende bos- en heidelandschappen die afgewisseld worden met een uitgestrekt rivierenlandschap.

Te midden van het natuurschoon vind je de steden Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Ede. Hier vind je attracties zoals Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum, het Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Gelderse bestemmingen. Als je meer wil weten over deze bestemmingen klik dan op de knop 'meer over ...'.

Arnhem

De stad Arnhem en haar regio biedt een ongekende diversiteit. Je vindt er prachtige glooiende bos- en heidelandschappen welke worden afgewisseld met een uitgestrekt rivierenlandschap. Te midden van het natuurschoon vind je Arnhem. Hier zijn attracties als Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en Wijnhuis Robbers & van den Hoogen gevestigd.

Meer over Arnhem Bekijk locaties

Nijmegen

Nijmegen is, met haar Romeinse bouwwerken uit de tijd van Karel de Grote, niet alleen de oudste stad van Nederland, maar wordt ook gezien als Summer Capital van Nederland. In Nijmegen vind je, naast de gezellige binnenstad en uitgestrekte natuur, een divers aanbod aan wellness en ontspanning.

Meer over Nijmegen Bekijk locaties
Nijmegen

Apeldoorn

Een groot of meerdaags congres organiseren? Apeldoorn is een ideale congresstad. Gastvrij, centraal gelegen en bruisend. Apeldoorn biedt niet alleen een ruime diversiteit aan congreslocaties; je vindt er ook hoogstaande accommodaties voor overnachting en volop vertier.

Meer over Apeldoorn Bekijk locaties

Ede Food Valley

Eindeloze stuifzanden, 91 Van Goghschilderijen, hippe food routes en pop-up markten, Statues by Night, wandelen op de hei en de Airborne luchtlandingen. Zomaar een greep uit wat Ede je toeristisch te bieden heeft maar ook op zakelijk gebied biedt Ede diverse mogelijkheden.

Meer over Ede Food Valley Bekijk locaties
Ede Food Valley

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal