Summerclass 2017

'Gastvrijheid - hoe geef je je gasten het gevoel dat ze welkom zijn?’

Op 29 en 30 juni 2017 organiseren Convention Bureau Gelderland en Aaaaha! the Actor Factory dé Summerclass voor iedereen die een zakelijk evenement organiseert. Het thema van dit tweedaagse programma is dit jaar gastvrijheid – hoe geef je je gasten het gevoel dat ze welkom zijn? De Summerclass vindt plaats op toonaangevende locaties in Nijmegen, inclusief overnachting in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Deelname kost EUR 75,- (exclusief BTW) inclusief maaltijden en overnachting.

Summerclass
Vorig jaar werd de eerste Summerclass georganiseerd voor organisatoren van zakelijke evenementen. Van lunch tot lunch (24 uur) gingen zo’n zeventig deelnemers actief aan de slag in een gevarieerd programma met sprekers, workshops en brainstormsessies. Een greep uit het programma van vorig jaar: Hans Janssen, oprichter van DenkProducties vertelde hoe hij deelnemers werft voor seminars als ‘MBA in één dag’; deelnemers vertelden elkaar over het beste evenement dat zij hebben meegemaakt; na het diner ging men aan de slag in een workshop rolstoel-basketbal en in Burgers’ Zoo vertelde biologe Constanze Mager over evenementen van dieren. Dat smaakt naar meer…

Gastvrijheid
Het thema van de Summerclass 2017 is gastvrijheid. Iedere gast die je uitnodigt verdient de volle aandacht. Maar hoe organiseer je dat? Hoe zorg je ervoor dat parkeerwachters, barmannen en vooral de accountmanagers van jouw organisatie het belang van gastvrijheid snappen? En dat zij weten wat er op dat gebied van hen wordt verwacht? Eén van de sprekers is Robert Guijt, als adjunct directeur van het DeLaMar Theater voerde hij de hostmanship filosofie in. Hij deelt zijn tips die je direct kunt toepassen op het evenement dat je zelf organiseert. Andere sprekers zijn presentatiecoach Joeri Cox, chef-kok Tonny Berentsen en cabaretier Philip Walkate. Allen geven ze hun eigen visie op gastvrijheid tijdens jouw evenement.

Dagvoorzitter
Erik Peekel is oprichter van Aaaaha! The Actor Factory. Zijn bureau voegt creativiteit en interactie toe aan evenementen. Bovendien is hij auteur van het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen’.

Programma
We starten op 29 juni rond de lunch met een breed programma over het organiseren van evenementen. Na een gevarieerd avondprogramma en een overnachting in Nijmegen, zullen we op 30 juni inzoomen op het thema gastvrijheid.

Deelnemen
Het gevarieerde programma start met een lunch en eindigt na de lunch op de volgende dag. Iedereen die een zakelijk evenement organiseert kan deelnemen, deelname kost EUR 75,- (exclusief BTW) inclusief maaltijden en overnachting. Het is ook mogelijk om voor EUR 30,- aan één van beide dagen deel te nemen.

Interesse?
Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de Convention Bureau Gelderland Summerclass 2017
 

aanmelden voor summerclass

 

 

 

 

 

Quotes deelnemers 2016

‘Dankzij de summerclass heb ik veel inspiratie opgedaan voor het volgende evenement dat ik organiseer!’
Inge Kuurman, Coördinator nascholing UMC Utrecht

‘Geslaagde dagen! Super georganiseerd en geregeld! Ook het rolstoel basketbal was top!’
Kim van Broekhoven, Event planner

‘Verrassend dynamisch programma, interessant netwerk en volop nieuwe ideeën’
Corine Janssen, Adviseur Events en Communicatie KplusV

 

Volg de summerclass ook op twitter via: #cbgsummerclass.

Vind snel een geschikte locatie voor uw evenement

Waar bent u naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal