Summerclass 2017

Gastvrije kennismaking voor meeting- en eventplanners in Nijmegen

Op uitnodiging van ‘Convention Bureau Gelderland’ en ‘Aaaaha the Actor Factory!’ kwamen zo´n vijftig meeting- en eventplanners uit heel Nederland op 29 en 30 juni naar Nijmegen voor een exclusieve summerclass. Thema was ‘Gastvrijheid - hoe geef je je gasten het gevoel dat ze welkom zijn?’ Tijdens de 24 uren van de summerclass stonden het uitwisselen van ervaringen, kennis vergaren en het opdoen van inspiratie centraal. De deelnemers reageerden uiterst enthousiast op het programma en gingen gewapend met veel nieuwe kennis terug naar huis.

Programma
In totaal 24 uur gingen de deelnemers actief aan de slag om experts te worden op het gebied van gastvrijheid in evenementenorganisatie. Ze werkten op dag één bij CineMec in teams aan het creëren van een ultieme gastvrijheidbeleving voor een case ingebracht door één van de deelnemers. Daarin werden ze begeleid door dagvoorzitter Erik Peekel, o.a. bekend als auteur van het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen’. In de middag maakten ze kennis met de stad Nijmegen tijdens een steptocht door de binnenstad, gevolgd door een barbecue bij Bélvèdere met geweldig uitzicht over de stad en de rivier.

Summerclass Nijmegen 29 en 30 juni 2017

Klik op bovenstaande foto om het gehele album te bekijken.

Na de overnachting in Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent was er op dag twee een collegetour-sessie bij Fort Lent. Hierin deelde Robert Guijt zijn kennis en direct toepasbare tips. Als adjunct directeur van het DeLaMar Theater voerde hij de hostmanship filosofie in. Andere sprekers waren onder andere presentatiecoach Joeri Cox, chef-kok Tonny Berentsen en cabaretier Philip Walkate. Het geheel bood de deelnemers nieuwe invalshoeken en inspiratie op de vergroting van gastvrijheid en succesvolle evenementen, getuige ook de reacties van deelnemers:


"De Summerclass 2017 was een geweldig, leerzaam programma met een fijne, dynamische groep. Ik kan het geleerde meteen in de praktijk brengen." Jo-lan van Leeuwen - Projects & Events Major Accounts – Wereld Natuur Fonds

Organisatie
De #cbgsummerclass van 2017 is ontstaan vanuit een succesvolle samenwerking in 2016. Toen bleek al de behoefte aan extra kennis om gastvrijheid te vergroten – de deelnemers snakten naar nog meer verdieping. En dat is dit jaar opgepakt. Convention Bureau Gelderland en Aaaaha! the Actor Factory vonden elkaar opnieuw en zetten dit programma uit. En de deelnemers waren enthousiast! Convention Bureau Gelderland promoot de Gelderse streken als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Aaaaha! the Actor Factory is een gerenommeerd bureau voor live communicatie. Aan de summerclass werkte bovendien CineMec Nijmegen, Van der Valk Hotel Nijmegen Lent, Fort Lent en Bélvèdere, Doe Nijmegen en Thoonen Reizen mee. Het geheel werd mede mogelijk gemaakt uit een bijdrage van het Ondernemersfonds Nijmegen.

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal