Nieuws

De laatste nieuws en persberichten van Convention Bureau Gelderland

Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn - Secretaresses in het zonnetje op Nationale Secretaressedag

16-04-2018 | Op Nationale Secretaressedag op donderdag 19 april organiseren Apenheul en City Lounge Apeldoorn een speciaal evenement voor secretaresses in Apeldoorn. Met een exclusief programma op maat zetten de organisaties Apeldoorn als congresstad nog beter op de kaart.

Meer over Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn - Secretaresses in het zonnetje op Nationale Secretaressedag

Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad

16-4-2018 | Na een vlot verlopen bouwperiode staat er sinds maart een gloednieuw Valk Exclusief hotel langs de A50 te pronken. En wat voor één: Van der Valk Hotel Apeldoorn is een prachtig landgoedhotel in een maar liefst 16 hectare groot park. Met de nieuwste vergaderfaciliteiten. En samen met de andere leden van Apeldoorn Congresstad zetten ze zich in voor de bekendheid van Apeldoorn als dé Congresstad van Nederland.

Meer over Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad
Van der Valk Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad

Omnivents en TimeOut Events gaan samen

21-03-2018 | TimeOut was een van de allereerste sportieve evenementenbureaus in Nederland en beschikt over 31 jaar ervaring. TimeOut Events is specialist in professioneel maatwerk op uiteenlopende locaties in Nederland met een zeer diverse invulling van haar events. Deze veelzijdigheid en expertise is een goede aanvulling op de doelstellingen van Omnivents. Namelijk het nog beter bedienen en vasthouden van haar vaste relaties. Jos Pagen, eigenaar TimeOut Events verhuist mee naar Omnivents en is een welkome aanvulling in het salesteam.

Meer over Omnivents en TimeOut Events gaan samen Omnivents en Watergoed

StartupDelta Summit op IPKW

14-03-2018 | Op 19 april 2018 vindt Startup Delta Summit plaats op IPKW. Hét evenement in Nederland waar iedereen die ook maar iets met innovatie en startup’s van doen heeft aanwezig is. StartupDelta verwacht op 19 april 2.000 mensen: ervaren ondernemers, startups, innovatie hubs, bestuurders, experts, wetenschappers, studenten en maatschappelijke organisaties. Doel van de dag: het hele innovatie-ecosysteem bij elkaar brengen om startups en innovatieve ondernemers verder te helpen.

Meer over StartupDelta Summit op IPKW
StartupDelta Summit op IPKW

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wint Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018

01-02-2018 | Het door Wiegerinck ontworpen Van der Valk Hotel in Nijmegen-Lent is onderscheiden met de Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018. Het Architectuurcentrum Nijmegen heeft de Duurzaamheidsprijs in het leven geroepen in het jaar waarin Nijmegen de titel ‘Green Capital of Europe’ draagt om de aandacht te vestigen op bijzondere duurzaamheidsprestaties.

Meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wint Duurzaamheidsprijs Nijmegen Green Capital 2018

Bilderberg Hotel De Keizerskroon Bilderberg Hotel van het Jaar 2017

30-01-2018 | Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2017. Het hotel ontving deze onderscheiding op basis van gasttevredenheid, financieel resultaat en betrokkenheid van de medewerkers.

Meer over Bilderberg Hotel De Keizerskroon Bilderberg Hotel van het Jaar 2017
Bilderberg Hotel De Keizerskroon Bilderberg Hotel van het Jaar 2017

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal