Masterclass The Future is Now - 8 februari 2018

Op 8 februari 2018 organiseerde Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad de exclusieve masterclass ‘The Future is now’. De masterclass vond plaats in Omnisport Apeldoorn.

Tijdens de masterclass leerden de deelnemers wat de trends zijn in meetings- en events en hoe zij op een duurzame manier evenementen organiseren. 

Dagvoorzitter en trendwatcher Chris van Vleuten begeleide de aanwezige meeting- en eventplanners door een gevarieerd kennisprogramma. Judith Huisman van Meetingselect nam hen op een interactieve manier mee in de trends in meetings en events. Daarna voorzag Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, hen van praktische tips en tricks op het gebied van duurzaamheid. Deze hielpen de aanwezige meeting- & eventplanners tijdens een 'pressure cooker' sessie in teams een future proof event te organiseren. 

Bekijk hier de aftermovie

In de zomer van 2018 organiseert Convention Bureau Gelderland een masterclass in Arnhem. Wil jij hiervan op de hoogte gehouden worden? Stuur een mailtje naar info@conventionbureau.nl.

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal