Expeditie Apeldoorn

Maandag 29 oktober 2018

Ben jij een:

  • Eventplanner
  • Meetingplanner
  • Directie- en managementondersteuner

Dan nodigen wij jou uit voor hét event waardoor jij de congresmogelijkheden van Apeldoorn leert kennen! Tijdens een competitie, die al je zintuigen prikkelt, ontdek je samen met jouw team de verschillende locaties die Apeldoorn als congresstad te bieden heeft.

Ervaar deze unieke locaties, los samen puzzels op, doe inspiratie op voor je eigen te organiseren events en rijd met jouw team in een oldtimer mini als eerst over de finish. Een speeddate sessie later op de dag geeft je de kans om de verschillende locaties nog beter te leren kennen. En natuurlijk is er ook volop ruimte om te netwerken met je vakgenoten.

 

Programma

Zo gaat de dag er ongeveer uitzien:

Business Brunch:
Je wordt bij Theater & Congres Orpheus van harte welkom geheten tijden een gemoedelijke brunch met volop netwerk gelegenheid.

De grote Expeditie Apeldoorn challenge:
In een teamverband los je puzzels op en ontdek je de parels van Apeldoorn in 100 minuten. Je gaat met jouw team per mini van SOS Events langs diverse locaties en maakt zo op een speelse en snelle manier kennis met de locaties.

Lunch:
Even op adem komen na de grote Expeditie Apeldoorn challenge. Je gaat genieten van een heerlijke lunch en je krijgt weer de mogelijkheid om te netwerken.

Speeddate:
Maak kennis met de locaties van Apeldoorn Congresstad door middel van speeddate sessies.

Borrel en prijsuitreiking:
De dag wordt afgesloten met een lekkere borrel waarbij ook de prijswinnaars van de challenge bekend gemaakt worden. Zij nemen een leuke prijs in ontvangst. Stel tevens je persoonlijke goodiebag samen van een goodiebuffet.

Met een bijzonder voertuig terug naar je auto:
Ga met een uniek voertuig terug naar het startpunt (Theater & Congres Orpheus) waar je met je auto of openbaar vervoer terug naar huis kunt reizen.

 

Wil jij graag op avontuurlijke wijze Apeldoorn congresstad ontdekken? Meld je dan hier aan!

Voor meer informatie kan je terecht bij de website van het event.

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal