Vervoerservice: Betuwe Express B.V.

Betuwe Express biedt je vervoer van A naar B. Zij beschikken over 70 luxe touringcars voor 19 tot 90 personen! Ook bieden ze de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland én ver daarbuiten.

Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express BV werd ruim 50 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland. Betuwe Express is toonaangevend als het gaat om het verzorgen van vervoer voor zowel groepen als individuele reizigers.

Hun 70 luxe touringcars rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen. Het wagenpark kenmerkt zich door een grote diversiteit met 19 tot 90 zitplaatsen per touringcar. Of het nu gaat om een standaard luxe touringcar, een rolstoeltouringcar met hydraulische lift of luxe VIP-coaches: Betuwe Express biedt je de zekerheid van professioneel uitgevoerde reizen tegen aantrekkelijke prijzen. Alle touringcars zijn voorzien van airconditioning, toilet, koffiebar, cd- en dvd-speler.

Betuwe Express is een toonaangevend bedrijf en loopt graag voorop bij vernieuwingen op het gebied van veiligheid en milieu. In 1996 waren ze één van de eerste touringcarbedrijven met het certificaat van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). In 2010 hebben ze daar het ISO9001-certificaat aan toegevoegd en in 2014 zijn ze gecertificeerd voor ISO14001.

Interesse?

Neem contact op met Betuwe Express via de onderstaande gegevens of klik op één van de links:

Onderstalstraat 4    

Postbus 110

6674 ME Herveld of 6674 ZJ Herveld

T: 0488 - 468686

F: 0488 - 453831

W: Betuwe-express.nl

E: info@betuwe-express.nl

  • Event services

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal