Event Services

Heb je voor jouw congres of evenement naast een locatie ook andere services nodig? Onze service partners zijn geselecteerd op basis van een aantal strikte kwaliteitsnormen.

Klik hier voor onze kwaliteitsnormen.

Hieronder vind je een overzicht van organisatiebureaus en leveranciers op het gebied van decor- en standbouw, materialenverhuur, vervoer maar ook aanbieders van vergaderbreaks, incentives en bedrijfsuitjes.

 

Organisatie: Breener B.V.

Wil je een congres, seminar of ander evenement waar kennis delen en netwerken een belangrijke rol spelen organiseren? Bij Breener ben je op het juiste adres. Breener organiseert workshops, trainingen en seminars tot grote, meerdaagse congressen. Kortom, elke meeting voor professionals.

Meer over Organisatie: Breener B.V.

Vervoerservice: Betuwe Express B.V.

Betuwe Express biedt je vervoer van A naar B. Zij beschikken over 70 luxe touringcars voor 19 tot 90 personen! Ook bieden ze de gehele verzorging van complete reizen voor één of meerdere dagen in Nederland én ver daarbuiten.

Meer over Vervoerservice: Betuwe Express B.V.
Vervoerservice: Betuwe Express B.V.

Organisatie & entertainment: Tim Koldenhof Producties

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de evenementenbranche op het gebied van public events, business-to-business, maar ook theater / musical en film, om een origineel, creatief en emotievol congres, manifestatie, (thema-) dag / week of (besloten) bedrijfsevenement te organiseren? Tim Kolderhof Producties helpt je hierbij.

Meer over Organisatie & entertainment: Tim Koldenhof Producties

Teambuilding & fun: SOS Events

SOS Events organiseert en begeleidt ruim duizend zakelijke events per jaar. SOS Events werkt uitsluitend op de Veluwe en is gevestigd in Uddel te gemeente Apeldoorn. Voor een vergaderbreak, teambuildingactiviteit of fun tijdens een meeting in één van de vele hotels en congreslocaties op de Veluwe ben je bij SOS Events aan het juiste adres.

Meer over Teambuilding & fun: SOS Events
Teambuilding & fun: SOS Events

Aaaaha! the Actor Factory B.V.

Aaaaha! the Actor Factory brengt jouw verhaal tot leven. Op basis van jouw input produceren zij workshops, theater, visuele verslaglegging en filmpjes. Ze bieden professionele acteurs, filmmakers, dagvoorzitters, illustratoren en workshopleiders. Zij vergroten de impact van jouw bijeenkomst.

Meer over Aaaaha! the Actor Factory B.V.

Vind snel een geschikte locatie voor jouw evenement

Waar ben je naar op zoek?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Selecteer uw taal